Menu
Your Cart

Пъпка роза Дамасцена

Пъпка роза Дамасцена
Пъпка роза Дамасцена
Пъпка роза Дамасцена
New Hot
Пъпка роза Дамасцена
Пъпка роза Дамасцена
Пъпка роза Дамасцена
Пъпка роза Дамасцена

100% натурални сушени розови пъпки

Естествени и висококачествени сушени розови пъпки: Нашите сушени розови пъпки от роза Дамасцена се добиват от най-добрите рози, набрани в пика си и изсушени на въздух, за да запазят естествения си аромат, цвят и вкус.

Гъвкави приложения: Тези розови пъпки могат да се използват за широк спектър от приложения, от гарнитури за коктейли и запарки на чай до приготвяне на сапун и инфузии. Те също са чудесно допълнение към печива, сладоледи и други десерти.

Гарнитури за коктейли: Подобрете вашите коктейли с деликатния аромат и визуалната привлекателност на изсушени розови пъпки. Използвайте ги, за да украсите ръба на чашата си, да ги поставите върху питието си или да ги разбъркате с други съставки, за да влеете коктейла си с флорален привкус.

Чаени запарки: Сварете чаша ароматен и успокояващ розов чай с нашите изсушени розови пъпки. Просто накиснете шепа пъпки в гореща вода за няколко минути и се насладете на ароматния и успокояващ вкус на розата.

Производство на сапун: Добавете нотка лукс към вашите сапунчета с естествената красота и аромата на изсушени розови пъпки. Включете ги в сапунената си основа или ги използвайте като декоративен топинг, за да създадете визуално зашеметяващ и ароматен сапун.

Направи си сам потпури: Създайте свои собствени смеси от потпури с нашите изсушени розови пъпки и други растения. Смесете и комбинирайте различни текстури, цветове и аромати, за да създадете персонализирано и ароматно потпури, което отговаря на вашия стил и настроение.

Гарантирана свежест: Ние полагаме големи грижи при обработката и опаковането на нашите сушени розови пъпки, за да гарантираме максимална свежест и качество. Съхранявайте ги на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина, и ги използвайте в рамките на една година от покупката за оптимален вкус и аромат.

Естествени и здравословни: нашите изсушени розови пъпки не съдържат добавки, консерванти или изкуствени аромати. Те също са подходящи за вегани и не съдържат глутен, което ги прави подходящи за широк спектър от диетични нужди.

14.79лв.
  • Тегло: 100.00 гр.
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.