Menu
Your Cart

Лайм

Лайм
New Hot
Лайм

100% натурални дехидратирани резени лайм

Дехидратираните резени лайм на DryChef са направени от 100% естествени, сочни лаймове, които са внимателно подбрани и нарязани на ръка, преди да бъдат подложени 17-часов процес на дехидратация. Този процес гарантира, че лаймовете запазват живия си зелен цвят, интензивен аромат и пикантен вкус.

Нашият дехидратиран лайм е популярен избор сред бармани, миксолози и домашни аниматори, които искат да добавят цитрусов вкус към своите коктейли и моктейли. Също така са чудесна гарнитура за бира, текила и напитки на основата на ром.

Тези резени лайм са идеални и за лека закуска, смесени с ядки, семена или други сушени плодове. Те също така придават пикантен вкус на салати, маринати и дресинги.

Нашият лайм имат срок на годност от 2+ години, което ги прави удобно и дълготрайно допълнение към всяка кухня или бар. Предлагат се в устойчиви опаковки, предлагаме и високакачествени буркани за съхранение от боросиликатно стъкло, което гарантира, че остават свежи за по-дълго време, като минимизира въздействието от околната среда.

Лайма на DryChef e вкусен и универсален начин да добавите прилив на цитрусов вкус към вашите напитки, закуски и рецепти.

13.99лв.
  • Тегло: 100.00 гр.
Тагове: Лайм
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.